Férfidolgok (a prosztatafejés)

Mivel a prosztatafejés kifejezés rendszeresen biztosít új látogatókat az oldalnak, ezért a blogster.hu önkéntes és vidám áldoktora egy hirtelen jött mozdulattal vezérelve feldugja a gumikesztyűs ujját férfiolvasói végbelébe. A következű írásunkat csak az erősebb idegzetű alfahímeknek ajánljuk!
Pukk!

Akár mondhatnánk azt is, hogy a prosztata a férfiak G-pontja. Ez biztosítja az ejakulációt és a spermák jó minőségét. Éppen ezért nagyon fontos szerepet tölt be a férfiak szexuális életében. Elhelyezkedését tekintve közvetlenül a húgyhólyag alatt található, és egy 2-3 cm-es szakaszon halad át rajta a húgycső. Méretét tekintve diónyi nagyságú, körülbelül 20-25g. Mivel csak két hüvelyknyi távolságra van a végbélnyílástól, ezért könnyedén kitapinható.

A prosztatamasszázs a pénisz érintése nélkül ejakulációt okozó technika, amit orvosi vagy szexuális célok elérésnének érdekében alkalmaznak. A művelet célja, hogy a prosztata rendben kiválassza az ondót. Azok, akik nincsenek hozzászokva az eljáráshoz, fejés közben kényelmetlenül érezhetik magukat. Pontosan ezért felkészülten és nagyon körültekintően kell elvégezni. Orvosi tanács, hogy a prosztatafejés végrehajtója – aki bedugja az ujját a hím végbélnyílásába – a bakteriális fertőzések ellen minden esetben óvszert vagy latex kesztyűt viseljen. Javasolt még valamilyen síkosítő kenõanyag használata is!
A prosztata módszeres fejése közben az ujjakkal (ált. mutató és hüvelyk) csak akkora erőt szabad kifejteni, mintha egy szemgolyót dörzsölnénk. A masszázs végig egyenletes tempójú maradjon, ne élénküljön! Ellenkező esetben belső sérülések és egészségügyi problémák léphetnek fel.
A szokványos ejakulácóval ellentétben, prosztatafejés közben az ondó inkább áramlásként távozik és sokkal nagyobb szexuális gyönyört okoz. Azok a férfiak, akiken már végrehajtottak prosztatafejést, minden esetben úgy nyilatkoztak, hogy a hagyományos szexnél és maszturbálásnál sokkal intenzívebb orgazmust éltek át. A nők számára pedig külön öröm lehet, hogy ilyenkor ők uralják a hímet.
Abban az esetben, ha a pénisz és a here jegelve van, a sperma orgazmus nélkül is lefejthető.

Bár a módszert még maga a blogger sem próbálta, de reméli, hogy hiánypótló írásával sokakat hozzásegíthet a prosztatafejés helyes alkalmazásához.
Végezetül mégegyszer az alapok: gumikesztyű, laza dörzsi és pukk!