Egy szusszal az Asus-szal a fellegekben

Magyar idő szerint 13:35, a helyszín egy dél-magyarországi kisváros családi háza. Mobiltelefon a zsebben, a gazdája békésen ül a budin. Túlzott erőlködés nélkül próbálja oldani a benne tekeredő feszültséget. A gondolatai magasan a szagfelhők fölött járnak. Magában jókedélyűen azon mosolyog, milyen vicces lenne, ha ebben a pillanatban szólalna meg a letolt nadrágjában lapuló telefon, azzal a hírrel, hogy megérkezett a tegnap rendelt notebookja.

Magyar idő szerint 13:36, a helyszín ugyanaz. Halk rezgés, majd a hónapok óta megszokott polifonikus buziszimfónia teljes pompájában felcsendül. Főhősünket D. Kata, az előző napi geek csaj keresi, pontosan azzal a hírrel, amiről egy perccel korábban ábrándozott.
Hogy a szarásnak emberfeletti hatalma van, vagy csupán minden az időzítésen múlik? Nem tudni. De a sorsfordító kérdések keresése közben sem maradhat ki az öblítés, gatyafelrántás, kézmosás munkaháromszög.

Magyar idő szerint 15:05, a helyszín a családi ház béke szigete. A Windows XP operációs rendszer gond nélkül, készségesen felkúszott a 200 GB-os merevlemez partíciójára. A tudatos vásárlás előnyei, ugye!

Az új barátnő második blikkre már szexi és hősünkben jelentősen enyhíti a búcsúzás okozta szomorúságérzetet. Két nap múlva együtt próbálják majd bevenni Budát és Pestet. Egyszer régen a törököknek is sikerült.