A digitális kor érzékeny lelkű kreatív bohóca

A bejegyzéscím eredete könnyedén visszavezethető a közösségileg is bepókhálósodott iwiw-es adatlap megfelelő rublikájához. De, hogy ne csak a semmibe hápogjak, leteszteltem a notebook webkameráját, vajon milyen képet mutat a gazdájáról. A valóság megdöbbentő pillanatai következnek, ám az InternetRendőrség Etikai Bizottságának külön kérésére mindez kizárólag a tovább mögött. Amire ugye most rögtön kattintotok!

A reklámokkal szemben látszólag teljesen immunis és szomjasan hazatérő blogger együltő helyében eltüntetett egy fél literes Coca-Cola light üdítőitalt. Az áldozatból csak a kupak maradt:
Webcam blogster Banguli

Budapest légszennyezettségét kiválóan példázza az alábbi, szinte naponta előforduló idilli kép. A vidékről felzarándokolt blogger a szmogtól és idegen porcicáktól eltömített légzőszervi járatát próbálja rákvörös fejjel, többé-kevésbé átjárhatóvá tenni:
Webcam blogster Banguli

A költészet iránti teljes elhivatottság jeleként a több mint 500 oldalas Verstan könyvvel erősít a blogger bicepszre. A pillanatkép a második széria utáni, ellazult állapotot mutatja:
Webcam blogster Banguli

Fizetésnap, egyúttal a megérdemelt munkabér pillanatokon belüli eltapsolásának az ideje. A legszörnyűbb az egészben, hogy a deficitért még csak nem is a ruletten megjátszott számok a felelősek:
Webcam blogster Banguli

Utolsó képünkön a blogger által titokban fejlesztett, hatlövetű, házi lézerlövő első tesztelése folyik. A Zsaru magazin júniusi száma a fegyver előnyei között a flexibilitást, a gyors tárazást és használója elmeállapotára tett alig érzékelhető negatív hatást említi meg.
Webcam blogster Banguli

Végítélet: Az Asus F5R webkamerája silány, a blogger köztudottan hülye.